*** Helaas gaat de Maasstadloop 2020 niet door vanwege het coronaviris***

Uiteraard hopen we je volgend jaar weer fit en gezond aan de start te zien!

 

 

Algemene informatie
Op zondag 15 september 2019 organiseert Atletiekvereniging PAC de Maasstadloop, een uniek loopfestijn voor jong en oud in het prachtige Kralingse Bos in Rotterdam.

Programma
Vanaf 09.00 uur                       Ophalen startnummers
09.30 uur                                Sluiting na-inschrijving Puppyrun en Kidsrun
09.45 uur                                Start Puppyrun
10.00 uur                                Start Kidsrun
10.30 uur                                Sluiting na-inschrijving 10 & 5 kilometer
11.00 uur                                Start 10 kilometer
11.15 uur                                Start   5 kilometer
Vanaf 12.00 uur                       Prijsuitreiking

Inschrijven
Inschrijven gaat via inschrijven.nl. De link kun je vinden onder het kopje inschrijven.

Start en finish
Je start en finisht op 'Sportcomplex Langepad' Langepad 16, 3062 CJ Rotterdam. In de kantine kun je terecht voor een hapje en een drankje.

Startnummer
Het startnummer voor de 5 en 10 kilometer en de Kids- en Puppyrun kan je op de wedstrijddag ophalen bij het wedstrijdsecretariaat. 

Kleedruimte
Voor en na de loop kun je gebruik maken van de kleedkamers van PAC. Er is voldoende kleedruimte. Laat geen waardevolle spullen achter in de kleedkamer.

Bereikbaarheid
In de omgeving is parkeergelegenheid. Het is echter het beste om lopend of fietsend naar het complex te komen. Wil je met het OV komen, dan kun je op Metrostation Voorschoterlaan overstappen op tramlijn 7, richting Willemsplein. Je stapt dan uit bij halte Boezemstraat, vervolgens loop je in 9 minuten naar het sportcomplex. Zie eventueel ook www.ret.nl of de 9292 app.

Goed voorbereid aan de start
Als je nog niet zeker weet of hardlopen iets voor je is, maar je toch goed voorbereid aan de start van de Maasstadloop wil komen, kan je drie maanden als recreant (niet-wedstrijdlid) in een van de Hardloopgroepen meetrainen. Je maakt dan gebruik van het Kortstondig Lidmaatschap en betaalt voor drie maanden € 49,50.
Na deze periode wordt je lidmaatschap automatisch omgezet in een regulier lidmaatschap. Mocht je geen regulier lid willen worden, dan kun je je eenvoudig afmelden door uiterlijk 14 dagen voor het einde van Kortstondig Lidmaatschap een e-mail te sturen aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je ontvangt dan een bevestiging van afmelding.

Meer informatie over het lidmaatschap  lees je op onze website: www.pacrotterdam.nl

Zondag 13 September 2020

 

 

"Hardlopen in kralingen was nog nooit zo leuk!"